OM OSS

Salongen övertogs år 2010 av Camilla Bjurström började som är Cert Massageterapeut 2004 och har sedan byggt på sin kunskapsbank till hudterapeut och Laserterapeut. Våra lokaler är nyrenoverade i ett gammal sekelskiftshus nära city i Norrköping. Här trivs vi bra och vår passion för resultatinriktad hudvård & massage är stor. Vi är flera olika terapeuter som hjälper er till rätt hjälp. Är du osäker vad just nu behöver så slå oss en signal så hjälper vi dig tillrätta. Vårt mål är att du ska få den bästa möjliga helhetshjälpen för just dina behov. Både för din yttre men också din inre hälsa. Vi har även en liten butik där du kan slå dig ner en stund innan din behandling för en kopp thé och varva ner innan din behandling startar. 
Vi är idag två hudterapeuter & spaterapeut, 3 massörer och en medicinsk fotvårdsterapeut på salongen. 
 
Varmt välkomna in till oss!

 

Kontakta oss

Tänk på att boka behandling i god tid. Vid ombokning/avbokning måste detta ske per telefon/telefonsvarare 24 timmar innan avtalad behandlingstid av respekt till berörd terapeut, annars debiteras behandlingen med 100%. 
Har du fått ett presentkort så var ute i god tid innan ditt presentkort går ut pga att det ibland har högsäsong och fullbelagt och svårt att hitta en tid som passar. 
 
Varför debiteras du? 
När DU beställer tid för behandling så gör vi ett muntlig avtal. DU (köparen) förbinder dig att komma till mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling. Jag (säljaren) förbinder mig att reservera denna tid för DIG och inte sälja den till någon annan.
 
Så länge DU inte avbeställer tiden senast 24 timmar innan så kan jag inte sälja den till någon annan.
 
Därav är du betalningsskyldig.
[unitegallery salongen]