Microneedling /dermapen

Vi skräddarsyr och anpassar din ansiktsbehandling efter önskemål och ditt hudtillstånd. Alla våra ansiktsbehandlingar kan väljas som: Exuviance eller Ekologisk – Maria Åkerberg. Säg till vid bokningstillfället och boka respektive märke om du vet vad du vill ha. Annars hjälper vi dig på plats.

I alla våra ansiktsbehandlingar gör vi en grundlig hudanalys och produktrekommendation

Boka online

Dermapen är en sorts Microneedling och är en resultatinriktad djupgående nålbehandling som penetrerar huden och skapar en kontrollerad skada. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre ytseende. Aktiva ämnen slussas in djupare ner i huden tack vare de många microkanalerna (1920 st per sekund)som uppstår.

Dermapen 4 är en av våra favoritbehandlingar och även en av behandlingarna som kunderna efterfrågar mest.
16 st kirurgiska nålar gör 1920 microkanaler per sekund där välgörande ingredienser slussas ner.

Några exempel på behandlingsområden med Dermapen:

• Åldrad hud
• Fina linjer och rynkor
• Ärrbildningar
• Stora porer
• Pormaskar
• Pigmentförändringar

Behandlingen genomförs effektivt med sterilt och CE märkt material.

Kan även göras på sommaren men då skyddar du huden extra de kommande 48 timmarna efter behandlingen.

Behandlingen

Behandlingstiden beror på vilket område som ska behandlas, men ett ansikte tar ca 30-60 min, lite beroende på vilket område som behandlats. Det kan bli en viss rodnad direkt efter behandlingen samt en ev flagning inom en vecka.  Efter ca 2-4 veckor börjar man se resultat. Man kan redan se efter 1 behandling resultat och självklart går det att komma på enstaka behandlingar för en boost och uppfräschat utseende men för bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3-6 behandlingar.

I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden. Vi skräddarsyr en behandlingsplan efter dina önskemål, förväntningar och din huds specifika behov. Intervall mellan behandlingarna varierar beroende på problem men i snitt 3-6 veckor.

Priser

  • Helt Ansikte 2395:-
  • Helt Ansikte, Hals & Dekolletage 3795:-
  • Händer 1250:-

Efter behandling:

Du ska ej använda dig av AHA, BHA eller Retenoider på minst 1 vecka efter din behandling. Samt lyssna på de råd din hudterapeut ger dig.