KROPPSBEHANDLINGAR

I dessa spabehandlingar tar vi hand om hela din kropp
från topp till tå!

Boka online

Ansiktskur 

En kortare ansiktskur som passar dig som inte har gjort ansiktsbehandling tidigare. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmask och avslutande produkter.  EKO behandling
30 min 615 kr
 

Bodyscrubb topp till tå 

En rengörande kroppspeeling som tar bort gamla hudceller och stimulerar blodcirkulationen och cellförnyelsen. Dusch och härlig kroppslotion som gör huden len och fin. Avslutas med en härlig helkroppsmassage.
För både män och kvinnor
75 min   1045:-
 

Lugna sinnet (F)

Behandlingen inleds med en härlig uppmjukande aromamassage på rygg, axlar och nacke alt helkropp. Därefter får ansiktet en härlig rengöring, mask och avslutande produkter med en avslappnande ansiktsmassage. Du går härifrån med en avslappnad känsla i hela kroppen. Eko 
60 min     935:-
 

Journey of Essense – för Välbefinnande och Ro (F)

Ger en total avkoppling och ro till kropp och sinne.

I behandlingen använder vi oss av de eteriska oljorna The Jouney of Essence från Maria Åkerberg som skapar en extra dimension och lyxig känsla. Oljorna är sammansatta för att ge dig en totalupplevelse i tre steg:

1) Let Go – ger underbart avslappnande effekt för sinnet
2) Mindful – skapar närvaro i stunden
3) Ready – ger sinnet kraft att behålla det nya lugnet, även en stund efter att behandlingen avslutats.

Vi börjar med en rygg- och nackmassage. Därpå följer rengöring av ansiktet samt en lång ansiktsmassage. Avslutas med fuktgivande dagkräm. (Fungerar som friskvård)

50 min   935:-

 

Ryggbehandling

För dig med som önskar en djuprengörande och avstressande behandling men en grundlig por rengöring på ryggen efter AHA stimulering. Behandlingen avslutas med en massage med en återfuktande creme som även peelar och stimulerar hudens cellförnyelse. En behandling för dig som vill ha lite hjälp med ryggens orenheter. Exuviance behandling
45 min   875:-
 
 

Lyxbehandling för alla (F)

En anpassad behandling för alla mammor, pappor eller gravida. Inleds med en anpassad rygg och axelmassage innan en härlig ansiktsbehandling med rengöring och peeling. Du får en fuktgivande ansiktsmask samt anpassad ansiktcreme. Avslutningsvis ges en fotkur för ben och fötter. Vi filar fötterna mjuka och fina samt ges en härlig fotmassage. En totalgenomgång för kropp och själ! En behandling som passar alla. kan även göras i duo i samma rum.
90 min   1315:-
 

Lyxkur

En behandling för dig som önskar total kroppsgenomgång och en känsla av lyx. Startar med en underbar helkropps aromamassage. Därefter får du en klassisk ansiktsbehandling anpassad efter din hudtyp. Vi färgar dina fransar och bryn samt brynplock. En härlig lyxbehandling för både kroppen och själen!
2 tim    2675:-
 
Dessa behandlingar kan även fås i duo men då tillkommer 20kr/person. Ring i såfall för att boka in er. 011-287100
 
Du kan till alla behandlingar välja tillägg:
 
Ansiktsmassage  150:-
Scalp & Ansiktsmassage 150:-
Fotmassage  150:-

F= Ingår i Friskvårdsbidraget