friskvård

Här följer några olika friskvårds-behandlingar med olika inriktning för din kropp och knopp. Du kan välja dessa för din friskvård hos ex Wellnet, Benify och Epassi och Edenred.
Är det någon du saknar på din portal? Välj ett friskvårdskort och ladda med valfri summa så kör vi det på den vägen istället. giltighetstid på kortet: 1 år från köp/beställning. 

Boka online

Klassisk Massage    

är en djupgående massage där man går ner på djupet i musklerna. Massagen löser upp spänningar och stelheter i muskulaturen med hjälp av olika handgrepp. Den klassiska massagen vi erbjuder går på djupet och är behandlande mot trötta muskler i hela kroppen samt på mer specifika problem men även förebyggande. I den klassiska massagen ingår även terapeutisk stretch vid behov för att nå ett bättre resultat av våra behandlingar samt triggerpunktsbehandling.

30 min 560 kr
45 min 715 kr
60 min 865 kr
75 min 995 kr

5-kort: 
30 min 2660:-    45 min 3396:-     60 min 4109:-    75 min 4726:-
(På dessa klippkort är det redan avdraget 5% rabatt)


Avslappningsmassage     

En massage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i avslappningssyfte för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig. Halvkroppsmassage kan rekommenderas att börja med om man aldrig har fått massage förut.

45 min  715 kr (halvkropp)
75 min  995 kr (helkropp)
90 min 1250 kr (helkropp lyx)


Gravidmassage     

ges på en anpassad gravidbänk. Massagebehandling där du kan ligga på mage på vår speciella gravidkudde som är anpassad efter din gravida kropp. Har du bristningar eller växer snabbt ges en speciell olja framtagen för just detta. Massagen sker från vecka 13 och framåt. Vi masserar alltså inte dig som inte kommit till v 13 än.

30 min 560 kr
45 min 715 kr
60 min 865 kr


Sportmassage     

Behandlingen vänder sig både till dig som är motionär och på elitnivå. Som idrottare är det ytterst viktigt att ge kroppen tid för återhämtning och uppbyggnad efter träningspass. Det är lätt hänt att musklerna drabbas av stress, överbelastning, stelhet, förkortning och liknande besvär. Överbelastande leder & muskler drabbas lättare av både akuta och långsiktiga skador.

Denna behandling utförs med en specialolja åt trötta muskler och leder, snabbar på återhämtningen och piggar upp musklerna. Här ligger största fokus på att ”knåda muskler” och återhämtning Med hjälp av kroppsundersökning, terapeutisk stretch och djupgående massage får du en väl behövd ”genomgång” som kommer att göra dig gott!

30 min 650 kr
60 min 895 kr


Medicinsk Massage      

Passar den som har specifika symtom som behöver behandlas eller lider av akut eller kronisk stelhet, värk eller smärta, t ex carpaltunnel-syndrom, frozen shoulder, diskbråck, plantar fasciit (hälsporre), bruxism (tandgnissling- och pressning), artros, tennisarmbåge och återkommande huvudvärk. Behandlingen fokuserar på att hitta orsaken till symtomen samt behandla dessa genom olika tekniker, övningar samt ledmobilisering.

Ofta tas ett individuellt övnings- och träningsprogram tas fram i samråd. Klienten får även hjälp och råd för att förebygga och förhindra att problemet uppstår på nytt. Stor vikt läggs vid klientens aktiva involvering i behandlingsprocessen. I många fall kan medicinsk massagebehandling vara ett alternativ till operation och kortisonbehandling.

Första besöket rekomenderas minst 60 minuter, lite beroende på problemets omfattning.

30 min 630 kr
45 min 785 kr
60 min 915 kr


Medicinsk Laser  

laserljus som används i samband med medicinsk massage ex vid inflammationer och akuta/kroniska tillstånd, ex seninflammation, slemsäcksinflammation, muskelbristning/spänning…

20 min 570 kr
30 min 630 kr
45 min 785 kr
60 min 895 kr

Nybesök rek 45 min

Djupgående muskelbehandling

Resultatinriktad behandling med Cavital och manuell massage.

Cavital är en unik djupgående resultatinriktadbehandling för dina muskler. RF (radiofrekvens) värmer upp på djupet, vakuum behandlar effektivt din bindväv och gör den följsam, det röda LED-ljuset ökar cirkulationen och startar läkeprocesser på cellnivå. En behandling har samma effekt som ungefär 4 massagebehandlingar.
För vem?
– du som har spända stela muskler
– spänd och tajt bindväv
– tränar mycket och har slagg i musklerna
OBS! behandlingen är EJ för dig som har pacemaker eller äter waran eller någon annan blodförtunnande medicin

30 min 630 kr
45 min 785 kr


Aromamassage     

En mjuk och härlig helkroppsmassage för hela ditt sinne som utförs av aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen av komma ner i varv.

60 min 895 kr


Hot Stone Massage     

En mjukgörande och värmande massage med aromatiska oljor som görs med heta lavastenar slipade av naturen. Perfekt för trötta muskler och för dig som vill unna dig en avkopplande stund i vardagen. Hotstone massagen gör kroppen mjuk, smidig och avslappnad samt att cirkulationen stimuleras. En avslappnande behandling för kropp och själ!
90 min tillkommer även en ansiktsrengöring och ansiktsmassage.

30 min 655 kr
60 min 895 kr
90 min 1295 kr


Ansikts- scalpmassage   

En mjuk och avstressande massage för skalpen och ansiktet.

30 min 560 kr


Fotmassage   

Här får du en härlig fot och underbensmassage med en olja som både är lite avsvällande på fot och ben men det används även en cirkulationshöjande olja som främjar hela din blodcirkulation i underbenen och fötterna.

30 min 560 kr


Ansiktsbehandling Friskvård

I den här behandlingen ingår, rengöring, lång avkopplande massage i ansikte, hals, dekolletage, nacke & armar.

Behandlingen avslutas med en ansiktsmask och avslappnade scalpmassage och individuell produktrekommendation.

60 min 875 kr

valfritt tillägg som betalas själv då inte skatteverket godkänner skönhetsbehandlingar:
– AHA peeling 150 kr
– AHA peeling och Portömning 300 kr

Ansiktsbehandling Friskvård

Avslappnande ansiktsbehandling med fokus på massage av ansikte, hals och dekolletage. Kom gärna osminkad här tack.

30 min   615 kr

Ps. vill du lägga till ett tillägg på denna kortare behandling så behöver du ringa för att boka in dig då vi behöver lägga till mera tid.

Antistress Massage

Här ges en väldigt avslappnande massage för axlar/nacke som följs upp av en härlig scalp & ansiktsmassage. För dig som vill varva ner ordentligt!

45 min 795 kr


Journey of Essense – för Välbefinnande och Ro

Ger en total avkoppling och ro till kropp och sinne.

I behandlingen använder vi oss av de eteriska oljorna The Jouney of Essence från Maria Åkerberg som skapar en extra dimension och lyxig känsla. Oljorna är sammansatta för att ge dig en totalupplevelse i tre steg:

1) Let Go – ger underbart avslappnande effekt för sinnet
2) Mindful – skapar närvaro i stunden
3) Ready – ger sinnet kraft att behålla det nya lugnet, även en stund efter att behandlingen avslutats.

Vi börjar med en rygg- och nackmassage. Därpå följer rengöring av ansiktet samt en lång ansiktsmassage. Avslutas med fuktgivande dagkräm. (Fungerar som friskvård)

50 min   895 kr


Lymfmassage

Lymfmassage sätter fart på kroppens avloppssystem. Det är en lugnande behandling eftersom att lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Massagen består av djupandning och lätta strykningar och tryck i lymfflödets riktning. Lymfmassage passar alla, speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar, stram bindväv eller trötthetssyndrom. Behandlingen kan även hjälpa efter brännskador och operationer, speciellt efter bröstcanceroperation. Lymfmassage kallas ibland för bantningsmassage eftersom att vi masserar bort vätska och fett. Man kan känna sig lätt i kroppen efter behandlingen. Drick ordentligt innan och efter behandlingen för bästa effekt.

75 min 995 kr
90 min 1275 kr
vid 90 min betalas den överskjutande delen över 1000 kr själv ang friskvårdsbidraget, dvs 275 kr


Lugna sinnet

Här inleds din behandling med en härlig aromamassage halvkropp. Du väljer själv din doft på plats. Sedan får du en ansiktsrengöring, ansiktsmassage där vi använder en speciell olja som är anpassad efter hudtypen, och den i sin tur återfuktar massvis. Samt mask och avslutande produkter. Kom gärna osminkad här om möjligt.

60 min 895 kr


Sportkuren

Denna behandling är speciellt anpassad för dig som önskar en djupare behandling. Inleds med en djupgående rygg och nackmassage där vi mjukar upp muskelspänningar samt ökar blodcirkulationen. Kuren avslutas med en fotbehandling där dina fötter får ett fotbad som svalkar och lugnar ner dina fötter. Därefter peelas med en kraftfull peeling som tar bort döda hudceller. Fötterna filas och masseras samt en mentholinpackning läggs på dina fötter för den totala upplevelsen.
Perfekt för stela och onda muskler eller efter ett träningspass.

75 min   995:-

Lyxbehandling för alla

En anpassad behandling för alla mammor, pappor eller gravida. Inleds med en anpassad rygg och axelmassage innan en härlig ansiktsbehandling med rengöring och peeling. Du får en fuktgivande ansiktsmask samt anpassad ansiktcreme. Avslutningsvis ges en avsvällande fotkur som dränerar svullna ben och fötter. Vi filar fötterna mjuka och fina samt ges en fotmassage. En totalgenomgång för kropp och själ! En behandling som passar alla. kan även göras i duo i samma rum.

90 min   1250:-

Fotkur

I fotkuren ingår fotbad, filning av förhårdnader samt en mjukgörande crème som masseras in.

30 min   560:-


Trötta fötter     

Inleds med fotbad. Fötterna skrubbas och lätt filning av förhårdnader och torra partier. En härlig fotmask samt att du får du en underbens-/fotmassage. Avlutningsvis får du en nagelbandsolja och en anpassad fotcreme. Utförs efter behov.

45 min   715:-


Klassisk Fotvård Delbehandling    

Inleds med ett fotbad. För er som enbart behöver en del av fotvården tex hjälp med att klippa naglarna eller ex få avlägsnat en liktorn.

30 min   595 kr


Klassisk Fotvård     

Inleds med ett fotbad och fotstatus. Därefter rensas, klipps och filas naglarna. Besvär som t.ex. förhårdnader, liktornar och naglar behandlas. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Du får även hjälp med hemmavården här.(ej medicinsk fotvård) Om nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.

60 min    895:-


Insculpt

Elektromagnetisk muskelstimulering ger mycket fina resultat på muskler och fett.
Se under fliken Insculpt för mera info samt priser

Cryoterapi

  • Cryo Medical – här behandlar vi också med värme och kyla men för att hjälpa till med ex inflammationer, smärta, artros, trasiga muskler och bursit(slemsäcksinflammation) mm. bäst resultat fås i en serie av behandlingar. råd ges vid första besöket.
  • Just nu: 695 kr/ 1 område, 895 kr för 2 områden.

 

Alla dessa friskvårdsbehandlingar kan betalas med kort, swish eller de friskvårdsportaler vi använder oss av. Just nu har vi: Epassi, Wellnet och Benify.

Då inte alla finns med på respektive portal rekommenderar vi att ni istället köper Friskvårdskort som ni laddar till valfri summa och sedan använder hos oss vid utnyttjandet av er friskvård. Kortet måste dock hämtas ut senast 6 månader efter beställningsdatumet.
Dessa Friskvårdskort gäller i 13 månader från inköpsdatumet.

Undrar ni över något? Tveka inte att höra av dig till oss.

All Friskvård är dock personlig och får ej överlåtas till annan person och måste utnyttjas innan utgångsdatumet. Den förlängs ej. 

OBS! Du ansvarar själv över att ta reda på information om din arbetsgivare har andra bestämmelser gällande din Friskvård