PAR & GRUPPBEHANDLING

Vi skräddarsyr aktiviteter efter era önskemål såsom möhippor, svensexor, en tjejaktivitet, 50-årspresenter, företags kick-off mm. Eller välj något av våra alternativ nedan:

 

Boka online

Duo-kurer

 
När ni är två som vill ha behandling samtidigt. Terapeuten behandlar er båda växelvis i samma rum: 
 
 

Vår Stund

Vi startar med en värmande inpackning med heta lava stenar för hela baksidan som ökar cirkulationen och ger avslappning. Ni får även en djupverkande massage med heta lava stenar på hela baksidan av kroppen. Den ena personen börjar med massagen och den andra med inpackningen och sen byter ni efter halva tiden.
 
75 min  1695:-/ för 2 personer
 
Detta är vår mest eftertraktade duobehandling!
 

Du och Jag

En ljuvlig ansiktskur där en skonsam rengöring av ditt ansikte görs, anpassad mask och massage syftar till att intensivt och djupgående rengöra och återfukta. Avslutas med en vårdande ansiktscreme. Finns för både henne och honom
 
60 min   1345:-/för 2 personer
 
 

Duo-behandlingar

När ni är två personer som vill ha behandling samtidigt av varsin terapeut i samma rum: 
 

Harmoni Ansikte

Ni får en klassisk massagebehandling på rygg och nacke för att mjuka upp stela och ömma muskler. Massagen går ner på djupet i muskulaturen för att mjuka upp ordentligt samt kan även vara mer på specifika områden. Därefter får ni en ansiktsrengöring, peeling och en djuprengörande ansiktsmask som avlägsnas med varma handdukar. En ansiktsmassage samt vårdande ansiktscreme avslutar denna behandling.
 
75 min   1940:-/för 2 personer
 

Harmoni Fötter

Ni får en klassisk massagebehandliing på rygg och nacke för att mjuka upp stela och ömma muskler. Massagen går ner på djupet i muskulaturen för att mjuka upp ordentligt samt kan även vara mer på specifika områden. Därefter får ni varsitt fotbad med väldoftande och avslappnande fotsalt som mjukar upp fötterna. Därefter skrubbas och slipas era fötter mjuka och lena och tar bort förhårdnader. Behandlingen avslutas med en anpassad fotcreme som masseras in i dina fötter och gör dem mjuka och fina.
 
75 min   1940:-/ för 2 personer
 

Aromamassage

En helkroppsmassage för hela ditt sinne som utförs av aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen bli av med gifter och tillför fukt. Du väljer mellan energigivande eller avslappnande.
 
60 min   1940:-/ för 2 personer
 

Lugna sinnet

Behandlingen inleds med varsin härlig uppmjukande aromamassage på rygg, axlar och nacke. Därefter får ansiktet en härlig rengöring, mask och avslutande produkter med en avslappnande ansiktsmassage. Du går härifrån med en avslappnad känsla i hela kroppen. Eko behandling
 
60 min   1940:-/för 2 personer
 

Lyxbehandling för alla

Vi börjar här med en rygg/axelmassage för att sedan få ett fotbad med rengörande gel, filning och fotmassage.
Avslutningsvis får du även en ansiktskur med innehållande rengöring, peeling, mask och avslutande produkter.

90 min   2625:- /för 2 personer

Journey of Essense

Ger en total avkoppling och ro till kropp och sinne.

I behandlingen använder vi oss av de eteriska oljorna The Jouney of Essence från Maria Åkerberg som skapar en extra dimension och lyxig känsla. Oljorna är sammansatta för att ge dig en totalupplevelse i tre steg:

1) Let Go – ger underbart avslappnande effekt för sinnet
2) Mindful – skapar närvaro i stunden
3) Ready – ger sinnet kraft att behålla det nya lugnet, även en stund efter att behandlingen avslutats.

Vi börjar med en rygg- och nackmassage. Därpå följer rengöring av ansiktet samt en lång ansiktsmassage. Avslutas med fuktgivande dagkräm.

50 min   1825:- /för 2 personer

 

Vi bjuder på något att dricka samt tilltugg till alla duobehandlingar/kurer
 

Tillägg:

I alla dessa behandlingar kan man köpa till: Bubbel, Ost & Kex, Fruktbricka etc. Säg till vid bokningstillfället så ordnar vi med detta.
Kanske en överraskning till en person på behandling?

Gruppaktivetet

Gruppaktiviteter för ex er Möhippa, Svensexa eller Kickoff med arbetslaget, kompiskväll så finns detta nedan. Eller hör av er om det är något annat som ni är intresserade från vårt hela sortiment så kan vi kanske ordna det med.
 

Vi och Ni

Är ni ett gäng som vil komma tillsammans? Behandlingen sker i grupp om minst 5 personer och max 10 personer. Er terapeut guidar er genom en skön upplevelse för kropp och själ. Här välkomnas ni med ett varmt fotbad. Under tiden presenteras Ansiktsprodukter där ni steg för steg utför en ansiktsbehandling för ansiktets lyster och vitalitet. Under tiden ni sitter i mask bjuds det på frukt och juice/vatten. Behandlingen avslutas med en uppiggande fotcreme.
Finns produkter för både herrar och damer.
minimum debitering 5 p.
 
Har ni en huvudperson ni vill lyfta fram så visas gärna behandlingen på den personen i rummet av terapeuten. Det bestämmer ni!
Som behandlande gäst har ni sedan 10% rabatt på vårt sortiment i butiken.
 
ca 60 min   375:-/pers
 

Vi och Ni Lyx

Denna aktivitet är precis som ovan men ni har extra Lyx av allt här. Ni börjar på samma sätt men får då även ansiktspeeling och dubbla masker också. Här bjuds det även på frukt och något sött samt juice eller bubbel om så önskas. Finns produkter anpassade både för herrar och damer.
Som behandlande gäst har ni även 10% rabatt på vårt sortiment i butiken.
Minimum debitering: 5 p.
 
ca 90 min   475:-/pers
 
 

Hudvårdsevent

Denna kväll är för grupper på 4 personer till ca 10 personer där vi lär ut och berättar om hur man bäst tar hand om sin hud med rengöring av ansikte och ögonområdet samt specialprodukter. Här är just fokus vad vi kan göra bäst för just vår hud.
 
Vi tipsar om olika produkter för just din hud, kroppen och specialprodukter. Här får du känna och testa våra produkter i en lugn miljö där vi sitter tillsammans och du ger dig själv en egen ansiktbehandling med hudterapeutens hjälp. Under detta event använder vi vårt Hudvårdsmärke Exuviance alt Maria Åkerberg. Vi kommer även ha fina erbjudanden under kvällen.
 
Under tiden bjuder vi på dryck och tilltugg.
 
Tidsåtgång   ca 75 min   400 kr/ person
 

Makeup Event

Kom för ny inspiration och information vad gäller makeup. Här kommer vi gå igenom en vardagsmakeup alt festmakeup hur du lägger den. Vilka färger passar dig bäst? Hur målar jag ögonskugga? Vilken foundation ska jag välja? Hur fyller jag i mina bryn? Varför ska jag välja hudvårdande makeup? Vi visar på er och ni lägger själva makeup:en med hjälp av oss. Vi bjuder på dryck och tilltugg. 4-7 personer. Här får ni 10% på hela MÅ:s sortiment. Minideb:  3 p.
 
Tidsåtgång: ca 2 tim    Pris: 425 kr/person