FOTVÅRD

Vårda & skäm bort dina fötter med någon av våra sköna fotbehandlingar…

Boka online

Fotkur     (F)

I fotkuren ingår fotbad, filning av förhårdnader samt en mjukgörande crème som masseras in.
30 min   560:-

Trötta fötter     (F)

Inleds med fotbad. Fötterna skrubbas och lätt filning av förhårdnader och torra partier. En härlig fotmask samt att du får du en underbens-/fotmassage. Avlutningsvis får du en nagelbandsolja och en anpassad fotcreme. Utförs efter behov.
45 min   715:-

Pedikyr     

Inleds med fotbad för att sedan få nagelvård med klippning. Därefter filning och förhårdnader avlägsnas, samt en fotmassage med vårdande crème. Dina fötter behandlas efter behov! Lackning av tånaglar samt att du får med dig lacket hem.
Dock ej medicinsk fotvård. Om nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.
60 min    895:-

Pedikyr med Lackgel

Inleds med fotbad för att sedan få nagelvård med klippning. Därefter filning och förhårdnader avlägsnas, samt en fotmassage med vårdande crème. Dina fötter behandlas efter behov! Lackning av tånaglar(permanent lack 4-6 veckor)
Om vanligt nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.
75 min    995:- / Återbesök inkl borttagning   90 min 1195:-

Permanent lack med Lackgel

Dina nagelband tas om hand och tånaglar klipps och filas. Lackgel i valfri färg på dina tånaglar, hållbarhet ca 4-6 veckor. Om nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.
45 min   785:- / återbesök ca 75 min 975:-

Klassisk Fotvård Delbehandling    (F)

Inleds med ett fotbad. För er som enbart behöver en del av fotvården tex hjälp med att klippa naglarna eller ex få avlägsnat en liktorn.
30 min   595 kr

Klassisk Fotvård     (F)

Inleds med ett fotbad och fotstatus. Därefter rensas, klipps och filas naglarna. Besvär som t.ex. förhårdnader, liktornar och naglar behandlas. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Du får även hjälp med hemmavården här.(ej medicinsk fotvård) Om nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.
60 min    895:-

Klassisk Fotvård Extra     

Passar dig som har besvär med mycket förhårdnader på trampdynorna och hälarna samt sprickor, tjocka naglar och liktornar. Då det krävs mer tid för att få ett så bra resultat som möjligt. Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad, fotstatus. Därefter blir det klippning, rensning och slipning av naglar samt filning av fötter. Samt fås även råd hur man ska göra vid egen vård mellan fotvårds behandlingarna. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Om nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.
90 min     1250:-

Alla Dessa behandlingar ovan är friskvårdsbidrags berättigade
förutom Pedikyr och Lackgel. F= friskvårdsberättigande

Tillägg till dessa behandlingar:

Lackning i valfri färg, lacket får du sedan får med dig hem, säg till vid bokningen när du önskar lackning
Lackning   15 min    150:-
Lackgel     30 min    250:-