FOTVÅRD

Vårda & skäm bort dina fötter med någon av våra sköna fotbehandlingar…

Boka online

Fotkur

I fotkuren ingår fotbad, filning av förhårdnader samt en mjukgörande crème som masseras in.
30 min   485:-

Trötta fötter     

Inleds med fotbad. Fötterna  filas  för att avlägsna förhårdnader och torra partier. En fotmask samt att du får du en underbens-/fotmassage. Avlutningsvis får du en nagelbandsolja och en anpassad fotcreme. Utförs efter behov.
45 min   595:-

Pedikyr     

Inleds med fotbad för att sedan få nagelvård med klippning. Därefter filning och förhårdnader avlägsnas, samt en fotmassage med vårdande crème. Dina fötter behandlas efter behov! Lackning av tånaglar samt att du får med dig lacket hem.
Dock ej medicinsk fotvård.
60 min    695:-

Pedikyr med Lackgel

Inleds med fotbad för att sedan få nagelvård med klippning. Därefter filning och förhårdnader avlägsnas, samt en fotmassage med vårdande crème. Dina fötter behandlas efter behov! Lackning av tånaglar(permanent lack 4-6 veckor.
75 min    850:- / Återbesök     90 min 995:-

Pedikyr Lyx   

Utöver pedikyrbehandlingen ovan så får du även en fotskrubb och fotmask som mjukar upp och svalkar och ökar din cirkulation på dina fötter. Du får även en längre fotmassage och lackning av dina naglar i valfri färg samt att du får med dig lacket hem.

75 min    895:-

Permanent lack med Lackgel

Dina nagelband tas om hand och tånaglar klipps och filas. Lackgel i valfri färg på dina tånaglar, hållbarhet ca 4-6 veckor.
45 min   650:- / återbesök ca 75 min 850:-

Klassisk Fotvård Delbehandling    

Inleds med ett fotbad. För er som enbart behöver en del av fotvården tex hjälp med att klippa naglarna eller ex få avlägsnat en liktorn.
30 min   485 kr

Klassisk Fotvård     

Inleds med ett fotbad och fotstatus. Därefter rensas, klipps och filas naglarna. Besvär som t.ex. förhårdnader, liktornar och tjocka naglar behandlas. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Du får även hjälp med hemmavården här.(ej medicinsk fotvård)
60 min    695:-

Klassisk Fotvård Extra     

Passar dig som har besvär med mycket förhårdnader på trampdynorna och hälarna samt sprickor, tjocka naglar och liktornar. Då det krävs mer tid för att få ett så bra resultat som möjligt. Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad, fotstatus. Därefter blir det klippning, rensning och slipning av naglar samt filning av fötter. Samt fås även råd hur man ska göra vid egen vård mellan fotvårds behandlingarna. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.
90 min     995:-

Alla Dessa behandlingar ovan är friskvårdsbidrags berättigade
förutom Pedikyr & Pedikyr Lyx samt Lackgel/lackning

Tillägg till dessa behandlingar:

Lackning i valfri färg, lacket får du sedan får med dig hem, säg till vid bokningen när du önskar lackning
Lackning   15 min    100:-
Lackgel     30 min    250:-

Nagelklippning

För dig som endast har behov av nagelklippning på tårna. inget fotbad eller slipning. För dig som har svårt att ordna detta själv. Ej om du har tjocka naglar.
195 kr
 

Medicinsk Fotvård – Delbehandling

Inleds med ett avkopplande och mjukgörande fotbad. För er som enbart behöver en del av fotvården tex hjälp med att klippa naglarna som är tjocka, liktornar, vårtbehandling, nageltrång mm. 
400 kr   30 min
 

Medicinsk Fotvård

Inleds med ett avkopplande och mjukgörande fotbad. Därefter rensas, klipps och filas naglarna. Besvär som t.ex. förhårdnader, liktornar, nageltrång och tjocka naglar behandlas. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. 
590 kr 60 min
 

Medicinsk Fotvård Extra

För dig som har större besvär. inleds med fotbad och fotstatus. Förutom nagelklippning och fräsning av kartnaglar, borttagning av förhårdnader och liktornar så kan den medicinska fotvården också innehålla behandling för nageltrång, svamp, vårtor etc. Du får även rådgivning och hur du kan vårda och förebygga fotproblem. 
90 min  895 kr