Händer & FOTVÅRD

Vårda & skäm bort dina fötter med någon av våra sköna hand och fotbehandlingar…

Boka online

HÄNDER

HC Handvård     (F)

Här görs filning och putsning av den naturliga nageln. Vård av naglar, nagelband samt händer. Handpeeling för att avlägsna torrhet och en skön hand & arm-massage, vårdande crème.

ca 60 min   895 kr

HC Handvård Lyx     (F)

Här görs filning och putsning av den naturliga nageln. Vård av naglar, nagelband samt händer. Handskrubb och handmask samt paraffinbehandling som är värmande och lindrande för onda leder och muskler. Följs av en skön hand & arm-massage.

ca 70 min   995 kr

Önskar du lackning/gellack i valfri färg kostar det 100 kr/250 kr utöver, går ej att betala med din friskvården. Måste bokas tillägg vid bokningen för detta.
Vi följer Skatteverkets regler som säger att lackning anses som skönhet och behöver då betalas utöver friskvården.

 

FÖTTER


Trötta fötter     (F)

Inleds med fotbad. Fötterna skrubbas och lätt filning av förhårdnader och torra partier. En härlig underbens-/fotmassage. Avlutningsvis får du en nagelbandsolja och en anpassad fotcreme. Utförs efter behov.
45 min   750:-

Pedikyr     

Inleds med fotbad för att sedan få nagelvård med klippning. Därefter filning och förhårdnader avlägsnas, samt en fotmassage med vårdande crème. Dina fötter behandlas efter behov! Lackning av tånaglar samt att du får med dig lacket hem.
Dock ej medicinsk fotvård. Om nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.
60 min    935:-

Pedikyr med Lackgel

Inleds med fotbad för att sedan få nagelvård med klippning. Därefter filning och förhårdnader avlägsnas, samt en fotmassage med vårdande crème. Dina fötter behandlas efter behov! Lackning av tånaglar(permanent lack 4-6 veckor)
Om vanligt nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.
75 min    1045:- / Återbesök inkl borttagning   90 min 1295:-

Permanent lack med Lackgel

Dina nagelband tas om hand och tånaglar klipps och filas. Lackgel i valfri färg på dina tånaglar, hållbarhet ca 4-6 veckor. Om nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.
45 min   825:- / återbesök ca 75 min 1045:-

Klassisk Fotvård Delbehandling    (F)

Inleds med ett fotbad. För er som enbart behöver en del av fotvården tex hjälp med att klippa naglarna eller ex få avlägsnat en liktorn.
30 min   625 kr

Klassisk Fotvård     (F)

Inleds med ett fotbad och fotstatus. Därefter rensas, klipps och filas naglarna. Besvär som t.ex. förhårdnader, liktornar och naglar behandlas. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Du får även hjälp med hemmavården här.(ej medicinsk fotvård) Om nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.
60 min    935:-

Klassisk Fotvård Extra     

Passar dig som har besvär med mycket förhårdnader på trampdynorna och hälarna samt sprickor, tjocka naglar och liktornar. Då det krävs mer tid för att få ett så bra resultat som möjligt. Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad, fotstatus. Därefter blir det klippning, rensning och slipning av naglar samt filning av fötter. Samt får du även råd hur man ska göra med egen vård mellan fotvårds behandlingarna. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Om nagellack måste tas bort tillkommer 50 kr.
90 min     1315:-

 

Medicinsk Fotvård 

Behandlingen inleder med fotbad, , klippning och slipning av tånaglar och nagelband, borttagning av förhårdnader, hälsprickor och liktornar, lättare nageltrång, filning och avslutas med en härligt fotmassage.
ca 50 min   750 kr (ej friskvårds bidrag)
 

Alla Dessa behandlingar ovan är friskvårdsbidrags berättigade
förutom  Pedikyr , Medicinsk Fotvård och Lackgel.
F= friskvårdsberättigande

Tillägg till dessa behandlingar:

Lackning i valfri färg, lacket får du sedan får med dig hem, säg till vid bokningen när du önskar lackning
Lackning   15 min    150:-
Lackgel     30 min    250:-