Cryo T-shock Fettfrysning – skulptering

Behandlingen som görs med maskinen är idag en av de mest innovativa behandlingarna av lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning, rynkborttagning, åldrande samt att tajta till hela kroppen och ansiktet.

Cryo T-Shock är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Vissa hudområden kan behövas stramas åt, till exempel efter en viktminskning eller en graviditet. Den speciella sammansättningen värme- och kyla hjälper till att dra åt och släta ut huden, detta genom att eliminera och kristallisera fettcellerna samt tighta till huden. Slutresultatet en mer skulpterad du!

Vilka områden samt tillstånd riktar sig CRYO T- SHOCK till?

Kan behandla både kropp och ansikte, för att eliminera där det finns fett, celluliter och lös hud.

 • Lindrar även muskelinflammation och värk, exempelvis fibromyalgi och reumatism
 • Slätar ut och lyfter
 • Mage- och kärlekshandtag
 • Gäddhäng
 • Mamma mage
 • Dubbelhaka
 • Tighta till låren (både ut-/och insida)
 • Celluliter
 • Lyfta” rumpan
 • Rynkor, åldersfläckar m.m.
 • Eksem, psoriasis, rosacea
 • Snabbare muskeltillväxt

Hur fungerar CRYO T-Shock?

Cryo T-Shock fungerar genom att påverka temperaturen på de kroppsdelar som den är riktade till för att försiktigt och gradvis avlägsna fett, eliminera celluliter och därefter ge en fast hud med god lyster. Den använder den allra senaste och nyaste tekniken där man kombinerar den speciella sammansättningen hypertermi (värme) och kryoterapi  (kyla) som då hjälper till att strama åt, minska fettceller, tighta till och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden. Detta i sig påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen. Fettceller (jämfört med andra vävnadstyper) är mer sårbara för effekterna av kryoterapi. Cryo T-Shock har fördelen att de förstör och eliminerar fettcellerna i de behandlade området och transporterar naturligt bort de döda fettcellerna genom lymfsystemet, blod och urin.

En typisk session varar från 15 till 30 minuter. Huden värms i några minuter med hjälp av enhetens hypertermiska värmesystem följt av en stadig kylning som är nyckeln till att eliminera fettvävnad. Olik de tidigare varianterna som finns på marknaden idag.

Fettceller kommer naturligt att dö när den utsätts för temperaturer mellan -5º och 8º Celsius.

ÄR DEN SÄKER?

Ja, det är säkert. Det är en icke kirurgisk behandling där endast ett fåtal har fått lätt rodnad som följd av behandlingen!

NÄR KAN JAG SE RESULTAT?

På 8 av 10 patienter märks tydligt resultat redan efter en behandling!
Bäst och mest långvarigt resultat fås efter 4–8 behandlingar.

VEM SKALL INTE GÖRA EN CRYO T-SHOCK BEHANDLING?

– om du är gravid
– är under 15 år
– om du lider av en njursjukdom
– om du genomgår en njurdialys eller kemoterapi
– om du ha diabetes
– kraftiga åderbråck ska inte behandlas

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR AV ATT ANVÄNDA CRYO T SHOCK?

Cryo T-Shock behandlingen är helt säker. Det finns idag inga kända biverkningar. Det som hänt hos ett fåtal patienter är att lätt rodnad uppstått samt en viss avdomnad. Denna rödhet och avdomnad försvinner dock efter några dagar. Inga långvariga biverkningar har hittills konstaterats.

HUR LÅNG TID KVARSTÅR RESULTATEN?

Fettbortagningen på det behandlade området är permanent. Men det långvariga resultatet beror på din livsstil och motion, diet och genetik. Om du går upp i vikt ökar antalet fettceller igen. Fettcellerna som fryses bort under behandling försvinner dock för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fettinnehållet.

Cryotoning Hudtoning / åtstramning och cellulitbehandlingar kan kräva ett underhållsschema för att resultaten ska bli bestående. Detta varierar mellan patient och patient.

HUR HJÄLPER BEHANDLINGEN MOT CELLULITER?

Celluliter finns i de övre fettcellskikten. Vanligtvis är de borta efter den tredje behandlingssessionen.
Cryo T-Shocken riktar sig mot djupare lager av fettceller och de vätskor som binder dem samman. Blod rusar till de kalla områdena, vilket gör att lymfsystemet börjar tömma de förstörda cellerna och avlägsna avfall. Faktum är att kyla ökar blodcirkulationshastigheten ganska dramatiskt. Den varma ”chock” som följer den kalla terapin ökar blodflödet och lymfsystemets effektivitet.

Vid slutet av den tredje sessionen har celluliterna börjat minska.

KAN JAG GÖRA NÅGOT FÖR ATT FÖRBÄTTRA RESULTATET?

Ja! Pagani, som tillverkar Cryo T-Shock-enheten, rekommenderar att du träna i 30 till 60 minuter någorlunda i anslutning till varje behandling, detta för att hjälpa kroppens metaboliska elimineringsprocesser.

Du får även kostprogram samt träningsprogram rekommenderat!

VAD SKA JAG TÄNKA PÅ INNAN BEHANDLING?

Du bör ha ätit en lågkolhydratkost ca 14 dagar före och efter för att få ett förbättrat resultat. Samt fasta 2 timmar före och efter din behandling för att hjälpa lymfsystemet.

Vi rekommenderar även att inte använda kosmetika eller någon hudlotion före behandlingen på behandlingsområdet.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG?

Vi brukar rekommendera 4–8 behandlingar för att få bästa resultatet. Processen i kroppen att eliminera fett kan fortsätta i upptill 8–12 veckor efter behandling. Men allt är självklart individuellt.

HUR KÄNNS EN CRYO T-SHOCK BEHANDLING?

Den är helt smärtfri. De flesta gillar den värme och kyla som infinner sig.

HUR SKILJER SIG CRYO T-SHOCK MOT ANDRA BEHANDLINGAR INOM KRYOTERAPI?

Till skillnad från ”coolsculpting” och andra Cryo-terapibehandlingar använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en ”chock” mot fettceller samt påskyndar processen att döda och eliminera dem. Genom att öka hudens ansträngningar, ökar det också kollagen och elasticiteten för att släta och dra åt huden. Man kan säga att värme fyller i en saknad bit av nått som saknats på marknaden!

Cryo T-Shock är gjord för att hjälpa till att eliminera vita fettceller från kroppen. Värmen hjälper lymfsystemet att forsla på de döda vita fettcellerna. Med så mycket som 20 procent till 40 procent enligt tillverkaren. Träning och rörelse efter varje behandling kommer att påskynda ämnesomsättningen och maximera resultatet.

1 OMRÅDE ÄR 15*20 CM, DVS EX MAGE. 
LÅR: BLIR 2 OMRÅDEN OM DU VILL GÖRA BÅDA BENEN. 

Just nu har vi ett prova på pris på din första behandling med Cryo T-shock vilket ger 50% på ord.priset. Gäller på kroppen, ej ansiktet.

Priser Cryo T-shock

Ansikte

Reducera påsar under ögonen 1495 kr
Dubbelhaka 1495 kr
Hals el Dekolletage 1495 kr
Ansiktslyft 1695 kr
Reducera röda kärl 1495 kr

Tillägg i ansiktsbehandling 695:-

Du har halva priset på var 4:e behandling!

Kropp 

Fett frysning Skin Tightening, Kropp per område stort som ett A5 ark!

Armar Gäddhäng 2995 kr
Mage Fettreducering 1 område/2 områden 1995kr/ 2995 kr
Höft/Kärlekshandtag Fettreducering 3995 kr
Ben/lår Celluliter 3995 kr
Rumplyft 3995 kr

Du har halva priset på var 4:e behandling

Vi erbjuder delbetalning med Zaver på alla Cryo behandlingar om du önskar, då du kan välja summan i din takt!

För prisuppgift gällande andra områden eller om du har andra frågor och funderingar?

Maila info@halsocentrum.se eller ring 011-28 71 00

 

ögonbehandling                                               mage                                               cellulitbehandling

Boka online