Massage

Här följer några olika massagebehandlingar med olika inriktning för din kropp och knopp.

Klassisk Massage    är en djupgående massage där man går ner på djupet i musklerna. Massagen löser upp spänningar och stelheter i muskulaturen med hjälp av olika handgrepp. Den klassiska massagen vi erbjuder går på djupet och är behandlande mot trötta muskler i hela kroppen samt på mer specifika problem men även förebyggande. I den klassiska massagen ingår även terapeutisk stretch vid behov för att nå ett bättre resultat av våra behandlingar samt triggerpunktsbehandling.

Massage30 min   465 kr
45 min   575 kr
60 min  695 kr
75 min  825 kr
90 min  945 kr

5-kort: 
30 min 2208:-    45 min 2731:-     60 min 3301:-    75 min 3919:-

Avslappningsmassage     En massage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i avslappningssyfte för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig. Halvkroppsmassage kan rekommenderas att börja med om man aldrig har fått massage förut.

40 min  565 kr  (halvkropp)
70 min  815 kr   (helkropp)
90 min  945 kr  (helkropp lyx)

Gravidmassage     ges på en anpassad gravidbänk. Massagebehandling där du kan ligga på mage på vår speciella gravidkudde som är anpassad efter din gravida kropp. Har du bristningar eller växer snabbt ges en speciell olja framtagen för just detta. Massagen sker från vecka 13 och framåt. Vi masserar alltså inte dig som inte kommit till v 13 än.
30 min  465 kr
45 min  575 kr
60 min  695 kr

Sportmassage     Behandlingen vänder sig både till dig som är motionär och på elitnivå. Som idrottare är det ytterst viktigt att ge kroppen tid för återhämtning och uppbyggnad efter träningspass. Det är lätt hänt att musklerna drabbas av stress, överbelastning, stelhet, förkortning och liknande besvär. Överbelastande leder & muskler drabbas lättare av både akuta och långsiktiga skador.

Denna behandling utförs med en specialolja åt trötta muskler och leder, snabbar på återhämtningen och piggar upp musklerna. Här ligger största fokus på att ”knåda muskler” och återhämtning Med hjälp av kroppsundersökning, terapeutisk stretch och djupgående massage får du en väl behövd ”genomgång” som kommer att göra dig gott!

60 min  730 kr

Medicinsk Massage      Passar den som har specifika symtom som behöver behandlas eller lider av akut eller kronisk stelhet, värk eller smärta, t ex carpaltunnel-syndrom, frozen shoulder, diskbråck, plantar fasciit (hälsporre), bruxism (tandgnissling- och pressning), artros, tennisarmbåge och återkommande huvudvärk. Behandlingen fokuserar på att hitta orsaken till symtomen samt behandla dessa genom olika tekniker, övningar samt ledmobilisering.

Ofta tas ett individuellt övnings- och träningsprogram tas fram i samråd. Klienten får även hjälp och råd för att förebygga och förhindra att problemet uppstår på nytt. Stor vikt läggs vid klientens aktiva involvering i behandlingsprocessen. I många fall kan medicinsk massagebehandling vara ett alternativ till operation och kortisonbehandling.

Första besöket rekomenderas minst 60 minuter, lite beroende på problemets omfattning.

30 min    495 kr
45 min    620 kr
60 min    735 kr
75 min    850 kr

Medicinsk Laser  laserljus som används i samband med medicinsk massage ex vid inflammationer och akuta/kroniska tillstånd, ex seninflammation, slemsäcksinflammation, muskelbristning/spänning…

20 min   450 kr
30 min   520 kr
45 min   645 kr
60 min   760 kr
Nybesök rek 45 min

Aromamassage / Chokladmassage     En mjuk och härlig helkroppsmassage för hela ditt sinne som utförs av aromaoljor/chokladolja som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen bli av med gifter och tillför massvis med fukt.

60 min  730 kr

Hot Stone Massage     En mjukgörande och värmande massage med aromatiska oljor som görs med heta lavastenar slipade av naturen. Perfekt för trötta muskler och för dig som vill unna dig en avkopplande stund i vardagen. Hotstone massagen gör kroppen mjuk, smidig och avslappnad samt att cirkulationen stimuleras. En avslappnande behandling för kropp och själ!

30 min  520 krHot Stone Massage
60 min  730 kr

Ansikts- scalpmassage   En mjuk och avstressande massage för skalpen och ansiktet. 

30 min  465 kr

Fotmassage   Här får du en härlig fot och underbensmassage med en olja som både är lite avsvällande på fot och ben men det används även en cirkulationshöjande olja som främjar hela din blodcirkulation i underbenen och fötterna.

30 min  465 kr

Andningsterapi enl Lotorp    Thoracal mobilisering/Andingsterapi enligt Lotorpsmetoden. Detta är en unik och mycket effektiv metod för att behandla andningsproblem, såsom astma eller astma-liknande besvär. Även svår hosta, allergier, andningssvårigheter och KOL. Behandlingen är en massage där man vill öka bröstkorgens rörlighet och kan vara något smärtsamt under tiden. Vi jobbar med lungorna för att få en avslappnad och lägre bröstkort så att andningen hamnar djuare i lungorna. Du lär dig andningsteknik och får hemövningar. Denna metod passar även dig som utövar din sport och vill få mera utväxling i lungorna som kan ge dig mera kraft. Vid första tillfället görs en grundlig genomgång av hälsan och mäter omfånget, därav tar det första besöket lite mera tid, ca 70-90 min.

1:a tillfället 70-90 min   835 kr
2:a tillfället 60 min         730 kr

 

Du kan köpa alla våra behandlingar på klippkort om 5 ggr. Då erhåller du 5% rabatt samt att kortet är giltigt i 1 år från inköpsdatumet.