IPL/Laser

Powerlite 600 EX

Powerlite belönas genom användare världen över för dess användarvänlighet, mångsidighet och för de fina resultaten.
Personer som har gjort hårborttagning är fortfarande hårfria, 15 år senare.
Svensk tillverkning och design innebär också högsta kvalitet och säkerhet. Powerlite IPL har en patenterad teknik som ger säkra, kraftfulla och effektiva behandlingar med resultat.
Patentet bygger på en kontrollerad multipulsteknik som ger samma effekt under hela flashen och lika stark effekt vid varje ljuspuls.
Alla Powerlite IPL är vattenkylda.
Viktigt för oss är säkerheten.
 
Att tänka på
Låt din hud vila från solning utomhus eller i solarium en månad före och en vecka efter behandling samt använd alltid solskyddsfaktor. Mellan behandlingarna kan håret tas bort men undvik vaxning och pincettplockning- klipp eller raka området. Vi utför endast dessa behandlingar efter konsultation. Boka en kostnadsfri sådan hos oss.
 

PowerliteIPL tar bort oönskad hårväxt för alltid!

Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig? Vill du bli av med din oönskade hårväxt föralltid?
Med Powerlite IPL blir du av med din oönskade hårväxt på hela kroppen. Vad sägs om hårfri armhåla, bikinilinje, ben, rygg och ansikte?
 
Powerlite IPL är en revolution vad gäller hårborttagning och erbjuder permanent hårreducering. Powerlite tar bort hår i växande fas och innebär varken smärta, tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Powerlite har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare.
Så fungerar Powerlite IPL för hårborttagning

Powerlite bygger på intensivt pulserande rött ljus.
Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i hårstrå och hårsäck och omvandlas till värme.

Vid 70°C förstörs proteinet i de hårceller och hårsäckar som befinner sig i den aktiva fasen av växtcykeln och hårstrået dör.

Behandlingen upprepas med 6-12 veckors mellanrum (beroende på område på kroppen). Normalt sett behövs ca 4-8 behandlingar för att få en maximal effekt och ”permanet hårborttagning”.

Här kan tiden mellan behandlingar och antal variera stort från person till person.
Resultatet? Aldrig mer rakning och vaxning. Härligt hårfri.

Så fungerar hudförbättring med Powerlite IPL
Hudförbättring med Powerlite bygger på intensivt pulserande ljus.
Med Powerlite behandlas alla hudens lager allsidigt, både ytligare och djupare. Powerlite attackerar problemet inifrån, d v s processen sker under ”ytan” och det blir därmed ingen skada på huden.
 
Vi kombinerar ofta IPL med ex AHA – penslingar för att förstärka effekten ytterligare.
Dessa behandlingar gör vi först efter en kostnadsfri konsultation.
 
Boka en tid hos oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa just dig.Bästa tipset för bästa resultatet!
För absolut bästa effekt, rekommenderas en kombinationsbehandling med kemisk peeling. Om man förbehandlar med kemisk peeling före IPL (gult ljus)får man bättre effekt av behandlingen. När de döda hudcellerna på ytan är borta kan ljuset från IPL nå ner och stimulera cellerna på djupet bättre. Resultatet av din IPL-behandling blir både bättre och syns snabbare.