Microneedling

Vi skräddarsyr och anpassar din ansiktsbehandling efter önskemål och ditt hudtillstånd. Alla våra ansiktsbehandlingar kan väljas som: Exuviance eller Ekologisk – Maria Åkerberg. Säg till vid bokningstillfället och boka respektive märke om du vet vad du vill ha. Annars hjälper vi dig på plats.

I alla våra ansiktsbehandlingar gör vi en grundlig hudanalys och produktrekommendation

Boka online

Microneedling är en resultatinriktad djupgående nålbehandling som penetrerar huden och skapar en kontrollerad skada. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre ytseende. Aktiva ämnen slussas in djupare ner i huden tack vare de många microkanalerna som uppstår.

Används bland annat för uppstramning av huden, minskning av rynkor, fina linjer, ärr, pigmenteringar och solskador och ojämnheter. Även trött och glåmig hy samt förstorade porer.
Behandlingen genomförs effektivt med sterilt och CE märkt material.

Behandlingen

Behandlingstiden beror på vilket område som ska behandlas, men ett ansikte tar ca 40 min. Efter ca 2-4 veckor börjar man se resultat. Man kan redan se efter 1 behandling resultat och självklart går det att komma på enstaka behandlingar för en boost och uppfräschat utseende men för bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3-6 behandlingar. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden. Vi skräddarsyr en behandlingsplan efter dina önskemål, förväntningar och din huds specifika behov. Intervall mellan behandlingarna varierar beroende på problem men i snitt 3-6 veckor.

Priser

  • Helt Ansikte 1695:-
  • Helt Ansikte, Hals & Dekolletage 2500:-
  • Händer 750:-