LIVEIT 

Vi är samarbetspartners till flera externa upplevelseföretag, ex Liveit, Upplevelse.com  eller Greatdays mm.

Ni kan boka dessa upplevelser genom att ringa till oss
på 011-28 71 00.

Ha gärna då era koder tillgängliga för bästa service och då bör du ha ditt värdebevis tillgängligt. Alla dessa behandlingar utförs mån-fre.

Här nedan följer lite mera info kring de olika bolagen:

Liveit:

Klassisk behandling 25 min

Klassisk massage
Rygg- och nackmassage

Ansiktsbehandling för henne/honom
Här ges en ansiktsrengöring på djupet samt peeling, massage och ansiktscreme.

Fotkur
I fotkuren ingår fotbad med avkopplande och väldoftande bad. Därefter skrubbas dina fötter för att avlägsna gammal hud och slipa fötterna mjuka och lena. Behandlingen avslutas med att en mjukgörande creme masseras in i fötterna

Frans & Brynfärg med formning

Klassisk behandling för två      Behandlingarna sker efter varandra, alternativt boka följande behandling som sker samtidigt i samma rum och en terapeut arbetar med er båda växelvis.

Ansiktsbehandling för 2
Rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage, vårdande kräm.

Specialbehandling 50 min

Klassisk massage
Avslappnande eller djupgående helkroppsmassage

Ansiktsbehandling för henne/honom
Behandlingen inleds med ansiktsrengöring och peeling, anpassad mask, dekolletage & ansiktsmassage samt vårdande ansiktscreme för din hud. Massage av axlar, nacke samt hårbotten

Bodyscrubb topp till tå
Kroppspeeling på hela kroppen som avlägsnar döda hudceller och gör din hud sammetslen samt massage på hela kroppen med en härlig kroppslotion för att återfukta din hud som nu är härligt mjuk och fin.

Valfri Aroma helkroppsmassage:
En mjuk massage för hela ditt sinne som utförs av aromaolja som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen komma ner i varv och tillför fukt. Du väljer själv din doft på plats innan din behandling.

 

 Specialbehandling för två   Behandlingarna sker efter varandra, alternativt boka en av följande behandlingar som sker samtidigt i samma rum och en terapeut arbetar med er båda växelvis. 

VardagsLyx
Exklusiv avkopplande behandling för två, ni får varsin rygg och nackmassage samt en lyxig fuktgivande inpackning med återfuktande och näringsrika oljor.

Duo Relax
Ni får en värmande inpackning med heta lavastenar på baksidan av kroppen, som ökar cirkulationen och ger en skön avslappning. Ni får även en djupverkande massage med heta lavastenar på hela baksidan av kroppen.

Lyxbehandling 70 min

Helkroppsmassage
En massage där man inte går in på djupet i musklerna. En mycket behaglig massage i avslappningssyfte. En massage för att komma ner i varv efter en hektisk tid eller kanske ladda batterierna inför en krävande uppgift? Då kan det här vara något för dig!

Aromainpackning
Inleds med en bodyscrubb och därefter en underbar kroppsinpackning med aromaoljor som mjukar upp muskelspänningar och hjälper kroppen slappna av. Den appliceras i en lätt spamassage. Du väljer själv vilken inrikting och doft du önskar. Under tiden får du en ansiktskur med djuprengöring.

Ansiktsbehandling henne/honom
En rengörande och cellförnyande behandling med grundlig rengöring och peeling. I denna behandling arbetar vi med att tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Huden blir både rengjord och vårdad. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring, ansikts- och halsmassage samt avslutas med dagkräm och ögonkräm och en vårdande foundation.

Pedikyr
Dina fötter får ett uppmjukande och rengörande fotbad för att sedan få nagelbandsvård. Därefter filas din hud och förhårdnader avlägsnas, dina naglar klipps till och fixas samt nagelbanden ses över samt att du får du en fot och underbensmassage med en återfuktande lotion. Lackning i valfri färg på tånaglarna!

Massage och ansiktsbehandling
En rygg och nackmassage samt en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, djuprengörande ansiktsmask, vårdande serum samt ansiktsmassage och vårdande ansiktscreme samt dekolletage. finns för både henne och honom

 

Lyxbehandling för två   Behandlingarna sker efter varandra,alternativt boka följande behandling som sker samtidigt i samma rum och en terapeut arbetar med er båda växelvis.

Aromainpackning för 2 
Inleds med varsin torrborstning samt inpackning med näringsrik olja och spamassage. Samt varsin ansiktskur (rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage och vårdande kräm) ca 90 min

Massage / Muskelmassage 25 alt 50 min/- för två
Avlslappnande helkroppsmassage eller klassisk svensk djupgående massage.

Vid bokning av Live it upplevelse uppge värdebevisets boxnummer samt säkerhetskod.

Vid duobehandllingar så bokas dem i följd enligt Liveit. Kan vi, så erbjuder vi samtidigt dock.