Hand Creme 2 för 1

Hand Creme 2 för 1  (30 ml)

Nariga och röda händer hos barn?
I dessa tider är förskolor och skolor väldigt noga med att undvika smittspridning. Barnen uppmanas därför att tvätta sina händer alltmer ofta än vad de tidigare har gjort. Då tvätt med tvål och vatten inte alltid hinns med uppmanas barnen att använda handsprit. Det har resulterat i att många får extremt torra, nariga och röda händer. Ofta kan det bero på de uttorkande ingredienserna som tvålarna och handspriten innehåller, särskilt när tvålen inte hinner sköljas av ordentligt. Det kan också vara ett resultat av allergi eller överkänslighet. I extremt torr hud kan onda bakterier få fäste, vilket kan leda till eksem och långvariga problem.
Varje gång man tvättar sig bör man smörja in huden för att bibehålla dess skyddande hinna. Det förhindrar att huden torkar ut. Vid extremt torra händer kan det behövas ytterligare åtgärder. En bra hemmakur att använda sig av under natten är:
Tvätta händerna med Liquid Soap och skölj väl. Smörj sedan in rikligt med Hand Cream och därefter Shea Balm. Ta på ett par bomullsvantar och låt verka under natten.
Liquid Soap finns i storlekarna 250 ml (129 SEK) och 500 ml (199 SEK).
Hand Cream finns i storlekarna 30 ml (49 SEK), 100 ml (149 SEK) och 250 ml (229 SEK).
Shea Balm finns i storlekarna 10 ml (49 SEK) och 100 ml (169 SEK).
Bommullsvantar 2-pack (29 SEK).
JUST NU: köp 2 handcreme 30 ml 2 för priset av 1 st 🌸