Firming Face & dekolletage Duo

Låt huden åldras naturligt! Med vårt erbjudande Firming Face & Décolletage Duo kan du hjälpa huden på ansikte, hals och dekolletage med dess elasticitet. Paketet innehåller våra spänstgivande favoriter Royal Facial Oil GLA 100 ml och Neck & Décolletage Cream 50 ml.
​Pris: 499 SEK
(Värde 748 SEK)
Royal Facial Oil GLA är en ansiktsolja med Gurkörtsolja, Jojobaolja och Nyponfröolja, lämplig för alla hudtyper. Den ökar elasticiteten och fukthalten i huden och ger en utslätande effekt som är mest märkbar på äldre eller torr hud. Produkten är fri från eteriska oljor.
​Neck & Décolletage Cream är en utslätande creme för ansikte, hals och dekolletage. Den innehåller Bakuchiol (Retinol) från växten Babchi (Psoralea Corylifolia) som stimulerar hudens kollagenproduktion och ökar fukthalten. Huden blir jämnare, där fina linjer och rynkor är mindre markerade.
​Så använder du produkterna:
Applicera Royal Facial Oil GLA på ansikte, hals och dekolletage både morgon och kväll. Om huden är torr kan du uppleva att den dricker vad den behöver av oljan. Det är viktigt att ge huden så mycket som den vill ha. Huden får nu möjlighet att återuppbyggas och kan lättare binda fukt.
Ta sedan en generös mängd Neck & Décolletage Cream och applicera på hals, dekolletage och axlar. Om man önskar en extra rik ansiktscreme kan man applicera Neck & Décolletage Cream även där.
Erbjudandet gäller till 28 februari.