Cryo Fatremoval/Toning 1 område

❄️NYHET! ❄️

Med hjälp och kyla och värme avlägsnas oönskade depåer av fett. Metoden är vetenskapligt bevisad i sin effekt och helt ofarlig. Maskinen är prisbelönt och anses vara den bästa av de fettfrysningsmetoder som finns på marknaden idag i och med kombinationen av både kyla och värme. Metoden ger inga biverkningar eller konvalescens utan man kan återgå till alla sina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden.

Detta i sig påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar fettceller, till skillnad från när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. När du går ner i vikt stannar fettcellerna i kroppen och har stor potential att återigen öka i storlek.
Kontraindikationer;
Graviditet
Cancer
Infektion i kroppen
Nedsatt leverfunktion
ej under 15 år
Behandlingen är ca 24-30 min ord.pris 1990 kr för 1 beh.
Prova på pris just nu gäller endast 1 ggr/person. 50% rabatt. går att ge bort som presentkort också
Viktigt att tänka på inför en behandling
Hålla dig till en lågkolhydratkost ca 2 veckor innan samt fasta 2 timmar före och efter din behandling för bästa resultat. Samt en snabb promenad/träning efter ditt behandlingstillfälle för att få så bra resultat som möjligt.
Här kan du välja att betala med swish, kort eller Klarna

Kontakta oss för bokning eller boka in dig själv på vår onlinebokning