Kroppsbehandlingar

I dessa spabehandlingar tar vi hand om hela din kropp från topp till tå! 

Back On Track
Nyskapande peeling med uppiggande & energivande effekt med ekologiska produkter. Du får en näringgivande inpackning och mjukgörande med en ordentlig rubbing samt en fuktboostande ansiktsbehandling. Du går härifrån men en ny energi och en härlig känsla!

50 min   655:-

Bodyscrubb topp till tå
En rengörande kroppspeeling som tar bort gamla hudceller och stimulerar blodcirkulationen och cellförnyelsen. Dusch och härlig kroppslotion som gör huden len och fin. Avslutas med en härlig helkroppsmassage.
För både män och kvinnor

60 min   730:-

Papaya Kroppsdröm
En rengörande härlig kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och ger lyster åt kroppen. Den ljuvliga papayapeeling appliceras och enzympeelingen får verka varsamt undertiden du packas in i värme. Därefter en andra kroppspeel och dusch som sedan avslutas med en kroppslotion som återfuktar och gör din hud silkeslen och mjuk.

45 min   595:-

Kroppsskrubb & Massage
Här startar vi men en energigivande kroppsskrubb med härliga dofter för att skrubba bort den torra huden. Varm dusch och sedan en helkroppsmassage och uppmjukande kroppslotion för bästa återfuktning av huden.

75 min   795:-

Recovery Treatment
Ekologisk, ljuvligt doftande scrub med vit choklad och en efterföljande mjukgörande helkroppsmassage med vit chokladolja. Huden blir ljuvligt len och i denna behandling ingår även en ansiktskur som slussar fukt till huden.
Årets Julklapp 2017.

75 min   815:-

Stärkande Kur
Kroppsbehandling som passar dig speciellt bra efter en graviditet eller vid stor viktnedgång där huden behöver stramas upp. Här ges en härlig mild peeling av hela kroppen, därefter en applicering av en varm olja som stimulerar cellförnyelsen och förebygger brustna kärl och lugnar nervsystemet. Avslutas med en lätt massage med en härlig fuktlotion.

45 min   625:-

Lugna sinnet Ansikte eller Fot
Behandlingen inleds med en härlig uppmjukande aromamassage på rygg, axlar och nacke alt helkropp. Därefter får ansiktet en härlig rengöring, mask och avslutande produkter med en avslappnande ansiktsmassage. Du går härifrån med en avslappnad känsla i hela kroppen. Eko behandlingansikte

60 min/90 min    730:-/940:-

Ryggbehandling
För dig med som önskar en djuprengörande och avstressande behandling men en grundlig por rengöring på ryggen efter AHA stimulering. Behandlingen avslutas med en massage med en återfuktande creme som även peelar och stimulerar hudens cellförnyelse. En behandling för dig som vill ha lite hjälp med ryggens orenheter.

75 min   785:-

Herrkuren
Denna behandling är speciellt anpassad för män. Inleds med en djupgående rygg och nackmassage där vi mjukar upp muskelspänningar samt ökar blodcirkulationen. Kuren avslutas med en fotbehandling där dina fötter får ett fotbad som svalkar och lugnar ner dina fötter. Därefter peelas med en kraftfull peeling som tar bort döda hudceller. Fötterna filas och masseras samt en mentholinpackning läggs på dina fötter för den totala upplevelsen.
Perfekt för stela och onda muskler eller efter ett träningspass.

75 min   865:-

Mother Care
En anpassad behandling för alla mammor, hönsmammor eller gravida som inleds med en anpassad rygg och axelmassage innan en djupverkande ansiktsbehandling med rengöring och peeling. Du får en fuktgivande ansiktsmask samt anpassad ansiktcreme. Avslutningsvis ges en avsvällande fotkur som dränerar svullna ben och fötter. Vi ser efter dina nagelband och masserar dina fötter och underben. En totalgenomgång för kropp och själ!

90 min   995:-

Lyxkur
En behandling för dig som önskar total kroppsgenomgång och en känsla av lyx. Startar med en underbar helkropps aromamassage. Därefter får du en klassisk ansiktsbehandling anpassad efter din hudtyp. Vi färgar dina fransar och bryn samt brynplock. En härlig lyxbehandling för både kroppen och själen!

2 tim 20 min   1695:-

Du kan till alla behandlingar välja tillägg:

Fransar & bryn

 m plock     295:-
Anti-age mask                     175:-
Scalp & Ansiktsmassage   150:-
Fotmassage                         150:-