Formade och färgade ögonfransar och ögonbryn ramar in ansiktet på ett fint och naturligt sätt och håller ca 3-6 veckor. Går du regelbundet, är du alltid lika vacker när du vaknar på morgonen som när du somnar på kvällen.

Dessa behandlingar kan bokas tillsammans med en ansikts-och/eller kroppsbehandling till ordinarie pris.

Du kan lätt skräddarsy din egen behandling efter önskemål och behov, vid tillägg till ansiktsbehandling erhåller du 100 kr i rabatt på nedan priser.

Fransar & Bryn

Frans och brynfärg inkl plock/vax
495 kr

Frans och Brynfärgning
425 kr

Endast brynplock
225 kr


Lashlift
inkl frans & brynfärgning och formning

Med lashlift får du en naturligt vacker böjning på din frans som vackert öppnar upp ögat så det ser piggare ut. Dina fransar rullas upp på en spole och fixeras. Böjen på ögonfransen sitter ca 6-7 veckor beroende på dina egna fransars tillstånd. Görs här med  färgning av fransar och bryn.

70 min   775 kr

Pigga Ögon
En uppfräschande behandling för din ömtåliga hud kring ögonområdet. En speciell ögonmask för fukt, linjer och svullnad ger ökad cirkulation och verkar dränerande. En speciell ögonmassage ingår även här. Ingår: Rengöring, ögonmassage, eyepads och en härlig ögoncreme. Frans- och brynfärg med plockning ingår här också.

45 min                 595:-

Tillägg:
Dubble Keratin Behandling för dina fransar och bryn

Det här tillägget är för dig som gör Lashlift eller färgar fransar och bryn:
Keratinet penetrerar stråt samt lägger sig som ett hölje och stärker upp torra, tunna, sköra och stabila/mjuka fransar som lätt går av, som även har lätt att lägga sig på tvären och svåra att lägga mascaran jämt på. Sitter ca 3 veckor

125 kr