Vårda & skäm bort dina fötter med någon av våra sköna fotbehandlingar…

Fotkur    I fotkuren ingår fotbad, filning av förhårdnader samt en mjukgörande crème som masseras in.
30 min   485:-

Trötta fötter     Inleds med fotbad. Fötterna  filas  för att avlägsna förhårdnader och torra partier. En fotmask samt att du får du en underbens-/fotmassage. Avlutningsvis får du en nagelbandsolja och en anpassad fotcreme. Utförs efter behov.
45 min   595:-

Pedikyr     Inleds med fotbad för att sedan få nagelvård med klippning. Därefter filning och förhårdnader avlägsnas, samt en fotmassage med vårdande crème. Dina fötter behandlas efter behov! Lackning av naglar, som du sedan får med dig hem.
Dock ej medicinsk fotvård.
60 min    680:-

Pedikyr Lyx     Utöver pedikyrbehandlingen ovan så får du även en fotskrubb och fotmask som mjukar upp och svalkar och ökar din cirkulation på dina fötter. Du får även en längre fotmassage och lackning av dina naglar i valfri färg samt att du får med dig lacket hem.

75 min    895:-

Klassisk Fotvård Delbehandling    Inleds med ett fotbad. För er som enbart behöver en del av fotvården tex hjälp med att klippa naglarna eller ex få avlägsnat en liktorn.
30 min   485 kr

Klassisk Fotvård     Inleds med ett fotbad och fotstatus. Därefter rensas, klipps och filas naglarna. Besvär som t.ex. förhårdnader, liktornar och tjocka naglar behandlas. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Du får även hjälp med hemmavården här.(ej medicinsk fotvård)
60 min    695:-

Klassisk Fotvård Extra     Passar dig som har besvär med mycket förhårdnader på trampdynorna och hälarna samt sprickor, tjocka naglar och liktornar. Då det krävs mer tid för att få ett så bra resultat som möjligt. Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad, fotstatus. Därefter blir det klippning, rensning och slipning av naglar samt filning av fötter. Samt fås även råd hur man ska göra vid egen vård mellan fotvårds behandlingarna. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.
90 min     995:-

Alla Dessa behandlingar ovan är friskvårdsbidrags berättigade
förutom Pedikyr & Pedikyr Lyx

Tillägg till dessa behandlingar:
Lackning i valfri färg, lacket får du sedan får med dig hem, säg till vid bokningen när du önskar lackning
15 min    100:-