Skäm bort dina fötter

Vårda & skäm bort dina fötter med någon av våra sköna fotbehandlingar…

Fotkur    I fotkuren ingår fotbad, filning av förhårdnader samt en mjukgörande crème som masseras in.

30 min   475:-

Trötta fötter     Inleds med fotbad. Fötterna  filas  för att avlägsna förhårdnader och torra partier. En fotmask samt att du får du en underbens-/fotmassage. Avlutningsvis får du en nagelbandsolja och en anpassad fotcreme. Utförs efter behov.

45 min   575:-

Pedikyr     Inleds med fotbad för att sedan få nagelvård med klippning. Därefter filning och förhårdnader avlägsnas, samt en fotmassage med vårdande crème. Dina fötter behandlas efter behov! Lackning av naglar, som du sedan får med dig hem.
Dock ej medicinsk fotvård.

60 min    680:-

Pedikyr Lyx     Utöver pedikyrbehandlingen ovan så får du även en fotskrubb och fotmask som mjukar upp och svalkar och ökar din cirkulation på dina fötter. Du får även en längre fotmassage och lackning av dina naglar i valfri färg samt att du får med dig lacket hem.

90 min    895:-

Dessa behandlingar nedan utförs av vår Fotvårdsterapeut. 

Fotvård Delbehandling    Inleds med ett fotbad. För er som enbart behöver en del av fotvården tex hjälp med att klippa naglarna eller ex få avlägsnat ett nageltrång.

30 min   420 kr

Fotvård     Inleds med ett fotbad och fotstatus. Därefter rensas, klipps och filas naglarna. Besvär som t.ex. förhårdnader, liktornar, nageltrång och tjocka naglar behandlas. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Du får även hjälp med hemmavården här.

60 min    525:-

Fotvård Extra     Passar dig som har besvär med mycket förhårdnader på trampdynorna och hälarna samt sprickor, tjocka naglar, fotsvamp och liktornar. Då det krävs mer tid för att få ett så bra resultat som möjligt. Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad, fotstatus. Därefter blir det klippning, rensning och slipning av naglar samt filning av fötter. Samt fås även råd hur man ska göra vid egen vård mellan fotvårds behandlingarna. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

90 min     735:-

Vårtbehandling     Denna unika vårt-behandling gör man i en kur på 3 ggr med ca 10 dagars mellanrum. Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad. Därefter avlägsnas död hud med hjälp av skalpell och filning på och runt vårtan eller vårtorna och görs rent. Sedan går vi på med vårtmedlet Verutops.
Innan en sådan här behandling bokas bör man ringa och rådfråga oss. Om man tex har haft sina vårtor under en längre tid så kan en förbehandling rekommenderas för bästa resultat.
det går då åt ca 1-3 behandlingar sedan ska vårtan vara borta om man följer råden från oss.

30 min  795 kr

Rådgivning Fotvård     Detta är endast ett tillägg på en redan befintlig behandling. ex ”en tappad spange” eller en rådfrågning. Max 15 min

15 min    235:-

Tillägg till dessa behandlingar:
Lackning i valfri färg, lacket får du sedan får med dig hem, säg till vid bokningen när du önskar lackning
15 min    100:-