Vi skräddarsyr och anpassar din ansiktsbehandling efter önskemål och ditt hudtillstånd. Alla våra ansiktsbehandlingar kan väljas som: Exuviance eller Ekologisk – Maria Åkerberg. Säg till vid bokningstillfället och boka respektive märke om du vet vad du vill ha. Annars hjälper vi dig på plats.
I alla våra ansiktsbehandlingar gör vi en grundlig hudanalys och produktrekommendation

Hudanalys 20 min
Rengöring och grundlig hudanalys och crème. Vid köp av 3 ordinarie produkter, gratis analys.
350 kr

Ansikte Express AHA 30 min
Rengöring, AHA-peeling, mask, avslutande produkter efter tillstånd.
525 kr

Ren & Fin 45 min             (passar en ungdom)
En lättare ansiktsbehandling med rengöring, AHA-peeling, lättare portömning, mask och avslutande produkter efter hudtyp.
595 kr

Djuprengörande Ansiktsbehandling  60 min
Rengöring, AHA-peeling,(ånga), fokus på portömning, massage, mask, avslutande produkter
740 kr

Ansiktsbehandling Klassisk 60 min
Rengöring, AHA-peeling(ånga), portömning, kortare massage, mask avslutande produkter.
740 kr

Ansiktsbehandling Klassisk Lyx 90 min
En lyxig och cellförnyande ansiktsbehandling. Ingår: Rengöring, AHA-peeling,(ånga), portömning, formning av bryn, massage av ansikte och dekolletage, handmassage, mask och avslutande produkter
995 kr

Vitaminkicken 45 min   EKO
Förebygger åldrande och pigmenteringar ojämn hudton. Grundlig rengöring, peeling, massage med C-vitaminserum och vårdande ansiktsmask och avslutande produkter. Rek att tas i kur om 5 ggr(1 gång/vecka). Passar även vid mild acne.
675 kr

Antirouge Ansikte 45 min   EKO
Förebygger ytliga blodkärl och passar Rosacea hud. Rengöring, peeling, massage med serum som ökar hudens skyddsbarriär. Vårdande mask som stärker kärlen och avslutande produkter. Rek som kur om 5 ggr(1 gång/v).
675 kr

Retinolbehandling 30 min

Vår nya kraftfulla högeffektiva Retinolbehandling🌟

Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Passar även för en acnebenägen eller fet hud! ✨

Efter ca 2-3 dagar uppstår en ev fjällning som varar i någon dag eller 2 beroende på hudtyp. Inom 1 vecka är huden återställd med förnyad spänst och smidighet!

🌟Intro erbjudande tom 30/3
🌟1195kr (ord.pris 1495kr)

Ring oss gärna för en kortare konsultation innan du bokar denna behandling för första gången så kan vi rådgöra med dig innan.

Viktigt att veta innan:

  • Man börjar fjälla efter 2-3 dagar och kan ev fjälla i upp till 7 dagar.
  • Behandling ska ej göras vid graviditet och amning eller om du tar starka mediciner.
  • Du bör undvika sol, peeling, AHA och Retinol i två veckor efter behandling.
  • Bad och bastu bör undvikas i 48 timmar och träning ska helst inte genomföras förrän tidigast åtta timmar efter behandling.
  • Vaxning ska du vänta med i en vecka.

Pure Cell Treatment   75 min   EKO
När du vill ha det bästa!
En lyxig behandling för ansikte, hals, decolletage, händer och underarmar!
Maria Åkerberg är det enda företaget i världen om att erbjuda denna fantastiska behandling med levande stamceller från rosenrot.
Behandlingen innefattar rengöring, peeling och mask samt specialmask. Men störst fokus ligger på en härlig och speciell massage och inslussning av de levande stamcellerna som hjälper huden att reparera sig själv, förbättra dess struktur, stimulera kollagen-produktionen, ge den lyster mm.
Pure Cell Treatment är behandlingen för alla som vill uppleva något alldeles extra!
Tänk på att du ska behålla de produkter du får på dig under behandlingen till dagen efter. Så planera gärna dagens aktiviteter därefter och undvik solen.

75 min  1595 kr
Finns även som duo-beh där ni behandlas växelvis: 2890 kr (för 2pers, 75 min pris)

AHA kur – passar alla  40 min
Här jobbar vi med 6 AHA- behandlingar med 1-2 veckors mellanrum för att få tydliga resultat ca 6-10 behandlingar för bästa resultat.
Kuren är den fullständiga antiage kuren som arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer, rynkor, pigmenteringar, ojämnheter och förstorade porer. Den här kuren är en anpassad behandlingskur.
Ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-peeling, dekolletagemassage, guldmask, ögonmask, c-vitaminkoncentrat och avslutande produkter efter hudtyp.
Vid köp av kuren hos oss på får du den 6:e gången på köpet,
Du betalar nu: 475 kr/gång.
klippkortet giltigt 1 år.
2850:-   (Värde: 3250 kr)

Microneedling

Microneedling är en resultatinriktad djupgående nålbehandling som penetrerar huden och skapar en kontrollerad skada. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre ytseende. Aktiva ämnen slussas in djupare ner i huden tack vare de många microkanalerna som uppstår.

Används bland annat för uppstramning av huden, minskning av rynkor, fina linjer, ärr, pigmenteringar och solskador och ojämnheter. Även trött och glåmig hy samt förstorade porer.
Behandlingen genomförs effektivt med sterilt och CE märkt material.

Behandlingen

Behandlingstiden beror på vilket område som ska behandlas, men ett ansikte tar ca 40 min. Efter ca 2-4 veckor börjar man se resultat. Man kan redan se efter 1 behandling resultat och självklart går det att komma på enstaka behandlingar för en boost och uppfräschat utseende men för bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3-6 behandlingar. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden. Vi skräddarsyr en behandlingsplan efter dina önskemål, förväntningar och din huds specifika behov. Intervall mellan behandlingarna varierar beroende på problem men i snitt 3-6 veckor.

Priser

  • Helt Ansikte 1495:-
  • Helt Ansikte, Hals & Dekolletage 2500:-
  • Händer 750:-