Ansiktsbehandling

Vi skräddarsyr och anpassar din ansiktsbehandling efter önskemål och ditt hudtillstånd. Alla våra ansiktsbehandlingar kan väljas som: Exuviance eller Ekologisk – Maria Åkerberg. Säg till vid bokningstillfället och boka respektive märke om du vet vad du vill ha. Annars hjälper vi dig på plats.
I alla våra ansiktsbehandlingar gör vi en grundlig hudanalys och produktrekommendation

Hudanalys 20 min
Rengöring och grundlig hudanalys och crème. Vid köp av 3 ordinarie produkter, gratis analys.
350 kr

Ansikte Express AHA 30 min
Rengöring, AHA-peeling, mask, avslutande produkter efter tillstånd.
525 kr

Ren & Fin 45 min             (passar en ungdom)
En lättare ansiktsbehandling med rengöring, AHA-peeling, lättare portömning, mask och avslutande produkter efter hudtyp.
595 kr

Djuprengörande Ansiktsbehandling  60 min
Rengöring, AHA-peeling,(ånga), fokus på portömning, massage, mask, avslutande produkter
740 kr

Ansiktsbehandling Klassisk 60 min
Rengöring, AHA-peeling(ånga), portömning, kortare massage, mask avslutande produkter.
740 kr

Ansiktsbehandling Klassisk Lyx 90 min
En lyxig och cellförnyande ansiktsbehandling. Ingår: Rengöring, AHA-peeling,(ånga), portömning, formning av bryn, massage av ansikte och dekolletage, handmassage, mask och avslutande produkter
995 kr

Vitaminkicken 45 min   EKO
Förebygger åldrande och pigmenteringar ojämn hudton. Grundlig rengöring, peeling, massage med C-vitaminserum och vårdande ansiktsmask och avslutande produkter. Rek att tas i kur om 5 ggr(1 gång/vecka). Passar även vid mild acne.
675 kr

Antirouge Ansikte 45 min   EKO
Förebygger ytliga blodkärl och passar Rosacea hud. Rengöring, peeling, massage med serum som ökar hudens skyddsbarriär. Vårdande mask som stärker kärlen och avslutande produkter. Rek som kur om 5 ggr(1 gång/v).
675 kr

Pure Cell Treatment   75 min   EKO
När du vill ha det bästa!
En lyxig behandling för ansikte, hals, decolletage, händer och underarmar!
Maria Åkerberg är det enda företaget i världen om att erbjuda denna fantastiska behandling med levande stamceller från rosenrot.
Behandlingen innefattar rengöring, peeling och mask samt specialmask. Men störst fokus ligger på en härlig och speciell massage och inslussning av de levande stamcellerna som hjälper huden att reparera sig själv, förbättra dess struktur, stimulera kollagen-produktionen, ge den lyster mm.
Pure Cell Treatment är behandlingen för alla som vill uppleva något alldeles extra!
Tänk på att du ska behålla de produkter du får på dig under behandlingen till dagen efter. Så planera gärna dagens aktiviteter därefter och undvik solen.

75 min  1595 kr
Finns även som duo-beh där ni behandlas växelvis: 2890 kr (för 2pers, 75 min pris)

AHA kur – passar alla  40 min
Här jobbar vi med 6 AHA- behandlingar med 1-2 veckors mellanrum för att få tydliga resultat ca 6-10 behandlingar för bästa resultat.
Kuren är den fullständiga antiage kuren som arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer, rynkor, pigmenteringar, ojämnheter och förstorade porer. Den här kuren är en anpassad behandlingskur.
Ingår: Rengöring, hudanalys, booster, AHA-peeling, dekolletagemassage, guldmask, ögonmask, c-vitaminkoncentrat och avslutande produkter efter hudtyp.
Vid köp av kuren hos oss på får du den 6:e gången på köpet,
Du betalar nu: 475 kr/gång.
klippkortet giltigt 1 år.
2850:-   (Värde: 3250 kr)