Vårbehandlingar

blomma
blomma

Vårenergi              60 minvärde: 775:-      Nu: 695:-
För dig som behöver fylla på med ny energi efter vintern. Vi börjar med en torrborstning av din vinterhud, därefter njuter du av en helkropps aromamassage!  

Vårben                 
75 min   värde: 1000:-   Nu: 750:-
Starta våren med en genomgång av dina ben. Vi börjar med att vaxa dina underben tom knä för att sedan fixa till dina fötter för att göra de redo för våren. Du får fotbad, borttagning av förhårdnader och nagelfix.

Vårfräsch              90 min  värde: 1425:-    Nu: 995:-
Låt oss ge din hud en uppfräschning efter vinterns torrhet! Vi startar med att skrubba hela kroppen för att få bort all torr hud, dusch och helkroppsmassage. Nu ditt ansikte, som peelas och en härlig fuktmask och avslutande produkter. Du får en ökad cellförnyelse och blodcirkulation. Topp till tå!

Vitaminkicken              50 min  värde: 695:-     Nu: 595:-
En energiviande ekologisk ansiktsbehandling med C-vitamin. Ger trött hud massor med fukt och spänst. Rengöring, peeling, extra lång massage och serum med c-vitamin som gör din hud härligt fräsch. Avslutas med lätt makeup. Kan göras som kur mot pigmentfläckar.

                                                                                    Gäller tom 25/5  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *